Artistene

På festivalen står følgende artister på scenen:

ERIK OG KRISS
Duoen er vokst opp på Hosle og er blitt viden kjent for å holde en heidundrandes fest når de spiller opp til konsert. De slo gjennom med «Bærumsgramatikk» i 2004 og har deretter utgitt fem album, et tosifret antall singler og holdt over 500 feststemte konserter i Norge og utlandet.
I løpet av få år tok Erik og Kriss steget fra å være totalt ukjente gutteromsrappere, til internettfenomen, og til slutt vaskeekte artister. De mest kjente låtene er «Den låta», «Dra tilbake», «Det e’kke meg det er deg», «Puls» og «Ølbriller». På Hoslefestivalen holdt de TIDENES konsert og spilte bl.a. sin nye hitlåt «Det er de små tingene som gjør livet stort».

 

KATASTROFE
Norges blideste rapper holder en jovial stil som for lengst har slått an hos alle aldersgrupper. Singelen Sangen du hater har ligget på førsteplassen hos både Spotify og VG-lista. Katastrofe sine show er stappfulle av energi som alltid inkluderer alle tilhørerne, fra liten til stor – noe som gledet oss på Hoslefestivalen også.

 

DINA
Dina danset seg til semifinalen i Norske talenter i 2015, og hun sto på scenen som finalist i MGPjr 2016, der hun sang sin selvskrevne låt Sterk og rå. Dina er 12 år og har allerede en helt unik dansestil inspirert av sitt idol, Michael Jackson. Hun var en fantastisk bidragsyter på Hoslefestivalen, ikke minst som solist på Håschle-låta.

 

RAVI
RAVI er kjent som artist, programleder og låtskriver. Han slo gjennom med Utadæsjælåpplevelse i 2003. Sammen med DJ Løv herjet han hitlistene med Dødsøt, E-ore, Væn, Tsjeriåu me De Månråus osv. I 2005 varmet han opp for A-ha i Frognerparken, foran 100.000 mennesker. I 2016 var han deltager på TV2s populære program «Hver Gang Vi Møtes».

I mars 2017 kom RAVI med sitt første album på ti år, og singlen «Høi» ble sluppet i januar i år.

Men ikke nok med det:  RAVI har skrevet og komponert Håshcle –  Hoslelåta, en egen låt i anledning 50-årsjubileumet. Både Dina, korpset, koret og to elever fra Hosle barne- og ungdomskole er med på låten. Den ble lansert 26. mai og kan lastes ned fra flere kilder, bl.a. Spotify, Tidal, Google Music og iTunes.

NICOLINE
er mest kjent for sin opptreden i Stjernekamp på NRK1, hvor hun gikk helt til finalen. Hun har fått mye oppmerksomhet for sine utgivelser «Real Life» og «No Suitcase», og har med disse markert seg som en av våre mest spennende nye artister. Våren 2017 kom hun med ny musikk, og det fikk vi høre på festivalen.

Nicoline har gått på Hosle skole og  det var stas å se hennes kule show scenen.

 

Konferansier på Hoslefestivalen er Margrethe Røed
Margrethe er skuespiller, produsent og ikke minst programleder  i NRK. Hun har ledet diverse barne- og ungdomsprogram som Julemorgen, Lesekorpset, AmigoGrande, Labyrint og MGPjr, og hun er dermed  et kjent fjes for alle barn og unge. Det kanskje ikke alle vet, er at Margrethe har gått på Hosle skole, og at hun spilte kornett i Hosle skolekorps i mange år. Som kunstnerisk ansvarlig og konferansier var Margrethe var en uvurderlig bidragsyter til festivalen, og vi er veldig glad for at vi fikk ha Margrethe på laget!

Se detaljert programoversikt