Mat og drikke

Som seg hør og bør på festival, så kommer det flere spennende food trucks til Hoslefestivalen. Disse tilbyr et variert utvalg til hyggelige priser. Det er ikke tillatt å ta med medbragt mat og drikke.

Anne på landet

Anne på landet var Norges aller første food truck.  Deres filosofi er at dyr og planter som har hatt det bra smaker best, og de serverer håndlaget, og gjerne også selvplukket mat. På Hoslefestivalen kommer de blant annet til å servere sine egne lammepølser med stappe, salat og fennikelslaw, grillet skogsoppsandwicher, rabarbrasløsj fra hagen, og  nystekte kanelboller og økologisk kaffe.

 
Go’Grilla

Med sin amerikanske food truck vil GO´GRILLA servere burgers & love direkte til deg. Inspirert av de nyeste trender fra det internasjonale food truck-miljøet, tilberedes retter ferskt på stedet.  Menyen består av grillede burgers & hot dogs. I hjertet av trucken grilles råvarer av ypperste kvalitet som kombineres med en egen vri av smaker.

Crêpes & More

Her serveres franske pannekaker – crêpes – med både salt og søtt tilbehør. En middag eller en dessert, det er opp til deg. Middagscrêpes kalles ofte galettes og er litt grovere. De kommer med fyll som ost og skinke, laks, osv.  Dessertcrêpes er laget på fint mel og serveres gjerne med Nugatti, bær, iskrem,  osv. Bon appétit!

4 Gringos

4 Gringos er faktisk norgesmestre i taco, så her er det bare å glede seg. Dette er autentisk meksikansk «street food»! De bruker bare ferske ingredienser i sine  tacos, burritos, quesadillas og tostadas sammen med den beste salsa og  guacamole.

 

The Coffee Van

God kaffe blir å finne på festivalen.

Vikingburger

Saftige, gode hamburgere med originale navn som Ragnar, Thor og Torstein serveres i ulike størrelser og med variert tilbehør, bl.a. hjemmelaget coleslaw. Spesialiteten er Odins burger med ost, bacon, og speilegg, det smaker veldig godt!! I tillegg har de hjemmelaget pommes frites.

Pizzabakeren

Pizza til folket, sier Pizzabakeren fra sin nye food truck. De serverer pizza som smaker mer enn den koster. Med en rikholdig meny skulle det være noe for enhver smak.

Kaffebilen 

Her serveres nybrygget kaffe for enhver smak.

   

Good Mood

Ekteparet Stian og Benedikte har drevet egen restaurant i flere år men ønsket å komme enda nærmere publikum. Løsningen ble en food truck – en liten fransk bil, en Citroën HY, ble den nye møteplassen for en god sunn matbit… og nå kommer de til Hoslefestivalen for å servere gode wraps, bakte poteter og mer til. 

 
Iskremsykkel

Get Iskrem med Et Smil tilbyr deilig iskrem – det er noe alle vil sette pris på.

 

Godt Brød

Godt Brød er tilstede med sitt gode bakverk. De har også et godt tilbud av gluten- og laktosefrie produkter.

Bilderesultat for godt brød logo