Lørdag 10. juni skjer det på Hosle! Da bygges et stort festivalområde på banen rett ved siden av Hosle skole, og vi arrangerer festival. Hoslefestivalen markerer slutten på jubileumsåret 2016/2017 når både Hosle skole, Hosle skolekorps og Hosle skolekor fyller 50 år.  Gjennom året har det vært flere arrangementer, men dette er altså den store happeningen – antakelig den største på Hosle noensinne. Selvsagt skal barna ved skolen og medlemmene i korps og kor bidra med underholdning. I tillegg blir det mange andre aktiviteter og mye moro som skjer inne på området. På kvelden blir det konsert der noen av landets mest kjente artister kommer og spiller sammen med de lokale barna. Det blir uforglemmelig, det kan vi love!

Hoslefestivalen er for alle med hjerte for Hosle! Barn, ungdommer, foreldre, besteforeldre, venner og bekjente.

Følg med på Hoslefestivalens Facebookside, og les mer om hva som skjer. Du kan også følge oss på Instagram og Snap.

Velkommen til Hoslefestivalen!

2 thoughts on “Hva er Hoslefestivalen?

  1. Geir says:

    Mange av de som bodde her for 40-50 år siden er ikke på Facebook, slik at hele programmet med kommentarer bør snarst mulig legges på websiden til Hoslefestivalen…

    • Hege Fantoft Andreassen says:

      Hei og takk for innspillet. Vi har hele tiden hatt en egen fane for program som har blitt jevnlig oppdatert. Nå er alt klart med tider og det hele, så da håper vi at festivalagendaen er tilgjengelig for alle. Vi håper vi sees på lørdag!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *